Bruiloften en trouwvervoer

Voor een onvergetelijke bruiloft is alleen het exclusiefste vervoer goed genoeg! Limousine Exclusive kent hier het gouden recept voor en vanwege onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij u op deze memorabele dag op gepaste wijze kunnen vervoeren! Limousine Exclusive biedt exclusief vervoer voor allerlei evenementen. Natuurlijk staan wij ook open voor VIP vervoer bij bruiloften. Gaat u bijna trouwen en wilt u dit groots vieren? Reserveer ons dan via het reserveringsformulier.

Wij zorgen ervoor dat u in stijl vervoerd zult worden vanaf de gewenste plek naar de trouwlocatie. Onze chauffeurs zullen altijd netjes gekleed zijn en zij zullen u hartelijk ontvangen, zodat u optimaal kunt genieten.

Onze limousines zijn geschikt voor grote groepen en daarom kunt u er ook voor kiezen om naast uw partner andere familieleden mee te nemen. Natuurlijk zijn onze limousines uitgerust met allerlei heerlijke alcoholische en niet-alcoholische dranken.

Na de trouwerij kunt u er natuurlijk voor kiezen om een fotoshoot te doen voor onze limousines en vanzelfsprekend kunt u vervolgens weer op de gewenste locatie afgezet worden. Wij zorgen er natuurlijk voor dat u op de afgesproken tijd wordt vervoerd.

Wij hebben de beschikking over allerlei dranken, hapjes en extra services, dus als u nog bijzondere wensen hebt, kan dat altijd overlegd worden. Hiervoor kunt u ons altijd bellen of mailen voor meer informatie over trouwen in limousine. Kortom: Limousine Exclusive zal uw droomreis verzorgen op deze speciale dag!