Over Limousine Exclusive

Wij zijn Limousine Exclusive uit Den Bosch en wij verhuren exclusieve stretch limousines in heel Nederland. Kies uw limousine voor een bijzondere gelegenheid, feest of VIP en wij doen de rest.  Wat ons uniek maakt, is de persoonlijke service, de goed verzorgde limousines en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Standaard wordt er champagne geserveerd en in overleg kunnen wij alles voor u naar eigen wens maken.

Bij ons staat de klant op nummer 1 en daarom verzorgen wij luxueus vervoer ongeacht het aantal personen!

Met het reserveerformulier kunt u direct online reserveren. U kunt ons altijd bellen voor meer informatie en zie hiervoor ons telefoonnummer in de rechter zijbalk.

Wat voor limousines hebben wij?

Momenteel hebben wij een Chrysler 300C stretch limousine voor de verhuur. In de toekomst zullen wij ook andere modellen beschikbaar krijgen.

Voor wat voor gelegenheden kunt u ons bestellen?

Heeft u iets te vieren? Bent u op zoek naar exclusief vervoer? Of het nou om een party, zakelijk evenement of  een trouwerij gaat, Limousine-Exclusive verzorgt het vervoer. Wij bieden al deze exclusieve services en bieden u het ideale reiscomfort. Bij ons weet u zeker dat u in stijl naar de gewenste locatie vervoerd wordt.

Adres en routebeschrijving

Op deze pagina vindt u ons adres en onze Google Maps vermelding. Als u een van onze limousines wil huren, kan kunt u hier een limousine reserveren. u kunt ons ook altijd bellen op +31658891191 of een mail sturen aan info ad limousine-exlusive.nl