Vrijgezellenfeesten – Party Vervoer

Neem je vrienden mee en bezorg hen, en jezelf, een onvergetelijke avond met de meest exclusieve limousine van Nederland! Voor vrijgezellenfeesten bieden wij het ultieme party vervoer en daarbij is niks te gek! Wij weten waaraan een goed feestje moet voldoen en daar zullen wij ons steentje aan bijdragen! Limousine Exclusive begrijpt dat een vrijgezellenfeest in stijl gevierd moet worden en hiervoor hebben wij dan ook een apart arrangement. Hier reserveringsformulier kunt u direct reserveren of bel voor meer informatie. 

 

De Chrysler 300C stretch limousine kan tot maximaal acht gasten vervoeren. Uniek zijn het super de luxe interieur en de zijramen die geheel naar beneden kunnen over de lengte van de auto. Dit is geweldig om uw gasten uit te zwaaien of open te zetten bij aankomst in stijl.

Bespreek met ons van tevoren welke hapjes en drankjes er aanwezig moeten zijn en wij regelen de rest. Grote of kleine groep? Bij ons is alles mogelijk en hiervoor hebben we ook de juiste limousines. Wij zijn in staat om u naar de gewenste locatie (nachtclubs, restaurantjes of evenementenhallen, etc.) te vervoeren. Daarnaast is het ook mogelijk om ergens een tussenstop in te lassen voor een kopje koffie of een grote maaltijd. Limousine-Exclusive biedt bij dit arrangement de mogelijkheid om ofwel voor een hele dag of om slechts een dagdeel tot uw beschikking te staan.

Natuurlijk is er voor de vrijgezel geen grotere verrassing dan opgehaald te worden door één van de exclusiefste limo’s van Nederland. Als u hierin geïnteresseerd bent, kunt u onze limo reserveren via het reserveringsformulier. Voor overige vragen omtrent onze service, kunt u ons bereiken via de contact pagina.